Фестиваль "Гордість та надія Жовтневого району"

1 червня 2016 року в парку Сафарова відбулася важлива подія в житті навчальних закладів Жовтневого району - IV фестиваль перемог "Гордість і надія Жовтневого району", на якому були присутні почесні гості: голова адміністрації Жовтневого району Харківської міської ради Т.А. Цибульник, з ініціативи якої був заснований наш фестиваль, депутат Харківської обласної ради А.Ю. Ткаченко, депутат Харківської міської ради Ю.І. Медведєв, директор комунального спеціалізованого підприємства «Харківміськліфт» А.А. Топчій.
На честь свята, присвяченого Дню захисту дітей, фестиваль проводився під відкритим небом і розширився, в порівнянні з минулим роком, удвічі - до 9 номінацій. Було відзначено нагородами більше 500 дітей!

У четвертий раз вшановували кращих із кращих учнів, вчителів та тренерів навчальних закладів Жовтневого району.

Їх імена були вписані в книгу славетних досягнень освіти Жовтневого району, ініціатором створення якої є глава адміністрації Жовтневого району Харківської міської ради Т.А. Цибульник.

Презентували на фестивалі інтелектуальні, спортивні, командні досягнення, творчі перемоги. Були і нові номінації: «Молода людина року», «Медалісти 2016», «Батьківські поради».

Депутат обласної ради А.Ю. Ткаченко подарував учням, які закінчили школу з відзнакою, а також переможцям міського конкурсу «Учень року», цінні пам'ятні подарунки - планшети.

Також були нагороджені учасники номінацій "Дошкільні навчальні заклади" і "Позашкільні навчальні заклади". В цьому навчальному році таких зірочок було багато!

Все це переконливо доводить, що шлях до вдосконалення - філософія сучасного життя, яка співзвучна з девізом Жовтневого району: "Бути першими - бути кращими!"

Протягом усього свята в парку Сафарова дітей очікували безкоштовні захоплюючі атракціони, майстер-класи, розваги, працювали майданчики твістінга та карлінга.

Вітаємо Рубцова Георгія, Одинця Артема, Колеснік Єлизавету, які були нагороджені Грамотами!

Кiлькiсть переглядiв: 56

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!