Стартував IV Міжнародний конкурс імені Лесі Українки

25 лютого стартував 4-й Міжнародний конкурс учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя» присвячений Лесі Українці.

Метою конкурсу є сприяння глибшому ознайомленню та вивченню молоддю спадщини великої української поетеси Лесі Українки; залучення підростаючого покоління до збереження культурної спадщини українського народу, виховання почуття патріотизму, національної гідності та особистої відповідальності за майбутнє нашої Батьківщини.

До участі у Конкурсі запрошуються дошкільнята, учні 1-11 класів закладів загальної середньої та професійної освіти, діти з особливими освітніми потребами, студенти закладів фахової перед вищої та вищої освіти, а також автори теле- і радіопередач для молоді.

Фестиваль-конкурс проводиться в семи вікових категоріях:

- дошкільнята (номінація «декламація»)

- учні 1-2 класів (номінації «декламація», «малюнок»);

- учні 3-4 класів (номінації «декламація», «малюнок»);

- учні 5-7 класів (номінації «декламація», «малюнок»);

- учні 8-9 класів (номінації «аудіовізуальний твір», «вокал», «декламація», «інсценізація», «малюнок», «твір»);

- учні 10-11 класів (номінації «аудіовізуальний твір», «вокал», «декламація», «інсценізація», «малюнок», «науково-пошукова робота», «твір»);

- студентська молодь (номінації «аудіовізуальний твір», «вокал», «декламація», «інсценізація», «малюнок», «науково-пошукова робота», «твір»).

Для участі у Конкурсі необхідно в період з 25 лютого до 25 березня 2024 року включно подати заявку на сайті konkurs-lesya.com.ua.

Більше про конкурс у Положенні.

Кiлькiсть переглядiв: 5

Фотогалерея

Дата останньої зміни 26 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!